Werkzaam in het onderwijs? Dan kunt u hier ideeën opdoen wat betreft lesmethodes, werkvormen en  organisatie van onderwijs. Nuttig voor zowel basisschool leerkrachten, meesters, juffen, Pabo studenten maar zeker ook voor docenten VO, MBO, HAVO. Maar ook zeker handig voor de college zaal van een Universiteit of bedrijfsopleidingen. 

Ons tijdperk is het digitale tijdperk maar het onderwijs in Nederland lijkt achter te lopen. Dat heeft verschillende oorzaken maar enkele daarvan lijken mij: de hoge werkdruk waardoor docenten geen tijd hebben om zich te verdiepen in de ongekende en onbekende mogelijkheden en de gedachte "onbekend maakt onbemind". Deze cursus is een overzicht van digitale werkvormen zoals gebruikt door Dewebmeester binnen het klassikale onderwijs in Nederland. Dewebmeester staat voor de klas binnen het MBO, VO (Mavo, Havo en VWO) maar ook bij de Basisschool. 

Het overzicht kan elke docent helpen om digitale werkvormen te gebruiken om de werkdruk te verminderen en het onderwijs inspirerend te houden.