Tijdens deze cursus leer je om professionele applicaties te bouwen voor mobiel gebruik maar ook voor de desktop zonder dat je daarvoor eerst grondige programmeerkennis voor nodig hebt. Na het doorlopen van deze cursus kan je professionele applicaties bouwen. Niet alleen voor je vriendenkring maar ook voor het bedrijfsleven. De kosten voor deze cursus heb je dus al heel snel terugverdiend. Mogelijk al tijdens de cursus zelf. 

De afgelopen tien jaar hebben community websites een groot gedeelte van het internet overgenomen. Veel "gewone" (informatieve) websites hebben community functionaliteiten gekregen zoals online chat, profiel beheer, intranet functionaliteiten of online documenten beheer en een forum. Maar hoe maak je dit soort functionaliteiten en hoe integreer je ze binnen het WEB?

Een introductie wat betreft de mogelijkheden om als beginner te programmeren. Verkrijg de basis van enkele programmeer talen (C++, C#, PHP) en maak kennis met tools die het mogelijk maken te programmeren met alleen deze basis kennis.